Skriv ut
Lšgg till som bokmšrke
Erbjudanden
Partners

Partners

 

För att kunna ge dig som kund den absolut bästa hjälpen har vi tecknat avtal med de ledande leverantörerna inom vår branch. Det gör att vi idag kan erbjuda tillgång till ett sortiment på över 750.000 artiklar, e-handel direkt via vår hemsida, kompletta lösningar mm. Några av dessa partners är:

 

Kramp logo

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.


 

SISAB

 

SISAB har verkat på den svenska marknaden sedan 1987 och är specialister på svets och gasbrännare mm. Vi är deras återförsäljare i Arvika och kan erbjuda hela deras breda sortiment.


 

Näsströms maskin

 

N√§sstr√∂ms Maskin är ett grossistföretag från Uppsala och där vi som deras återförsäljare i Arvika kan erbjuda ett brett sortiment med bl.a. batterimaskiner, bensinmotorer, dieselpumpar, domkrafter, handverktyg, högtryckstvättar, kompressorer, tryckluftsverktyg med mycket mera.


 

SM Släpet

 

SM Sl√§pet är en de ledande sl√§pvagnarna i Sverige. Vi, som deras √•terf√∂rs√§ljare i Arvika, kan erbjuda flera olika typer av sl√§pvagnar till f√∂rs√§ljning. Fr√•n sm√• till stora, t√§ckta eller √∂ppna.


 

Smörjteknik

 

Sm√∂rjteknik i Norden AB är ett ledande f√∂retag inom f√∂rebyggande underh√•ll och h√∂gt utvecklade sm√∂rjmedel. Det g√∂r att vi som deras √•terf√∂rs√§ljare kan erbjuda varum√§rken som OMEGA och OMICRON.