Skriv ut
Lägg till som bokmärke
Erbjudanden
Partners

Partners

 

För att kunna ge dig som kund den absolut bästa hjälpen har vi tecknat avtal med de ledande leverantörerna inom vår branch. Det gör att vi idag kan erbjuda tillgång till ett sortiment på över 750.000 artiklar, e-handel direkt via vår hemsida, kompletta lösningar mm. Några av dessa partners är:

 

Kramp logo

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.


 

SISAB

 

SISAB har verkat på den svenska marknaden sedan 1987 och är specialister på svets och gasbrännare mm. Vi är deras återförsäljare i Arvika och kan erbjuda hela deras breda sortiment.


 

NÀsströms maskin

 

NĂ€sströms Maskin är ett grossistföretag från Uppsala och där vi som deras återförsäljare i Arvika kan erbjuda ett brett sortiment med bl.a. batterimaskiner, bensinmotorer, dieselpumpar, domkrafter, handverktyg, högtryckstvättar, kompressorer, tryckluftsverktyg med mycket mera.


 

SM SlÀpet

 

SM SlĂ€pet är en de ledande slĂ€pvagnarna i Sverige. Vi, som deras Ă„terförsĂ€ljare i Arvika, kan erbjuda flera olika typer av slĂ€pvagnar till försĂ€ljning. FrĂ„n smĂ„ till stora, tĂ€ckta eller öppna.


 

Smörjteknik

 

Smörjteknik i Norden AB är ett ledande företag inom förebyggande underhĂ„ll och högt utvecklade smörjmedel. Det gör att vi som deras Ă„terförsĂ€ljare kan erbjuda varumĂ€rken som OMEGA och OMICRON.